pondělí 3. ledna 2011

Phytovet Stay Cool - Zklidňující bylinná směs pro koně


Phytovet STAY COOL je 100% bylinný přípravek, který svým složením příznivě působí zklidňujícím a uvolňujícím způsobem na nervovou soustavu příliš temperamentních koní, kteří mají náklonnost k úprkům, nedůvěřivosti, explozivnímu a nepředvídatelnému chování.

Phytovet Stay Cool - Bylinné složení

Phytovet STAY COOL ,stejně jako všechny ostatní produkty značky Phytovet, je vyráběn pouze z vysoce kvalitních surovin používaných při výrobě humánních přípravků a je určen k efektivní podpoře léčby jak chronických a akutních zdravotních potíží zvířete, tak především k dlouhodobému preventivnímu užívání.

Účinné látky produktů Phytovet jsou organismem lépe vstřebávány a díky svému širokému terapeutickému spektru podporují celkovou vitalitu a dobrý zdravotní stav zvířete s výrazně nižším rizikem projevu nežádoucích vedlejších účinků ve srovnání se synteticky vyráběnými preparáty.

Při sestavování směsí řady Phytovet byl kladen důraz především na účinnost a bezpečnost jednotlivých přípravků. Použité bylinné složky jsou již řadu let známy a využívány ve veterinární fytoterapii a péči o zvířata. Velká pozornost byla dále věnována struktuře směsí, které jsou jemně mleté a tudíž snadno poživatelné v kombinaci se základním krmivem.

Phytovet Stay Cool

Produkty jsou certifikovány Ústavem státní kontroly veterinárních biopreparátů a léčiv.

O veterinární fytoterapii

Celosvětově rozšířený trend, směřující k návratu užívání přírodních prostředků v humánním léčitelství, vede již dnes mnoho majitelů nejen hospodářských zvířat, ale i domácích mazlíčků k využití fytoterapie jako jedné ze základních léčebných metod komplementární medicíny v péči o zdraví zvířete.

Fytoterapie je terapeutická metoda založená na využití léčivých rostlin v léčbě, prevenci, podpoře a doplnění léčby onemocnění u lidí a zvířat. Fytoterapeutika jsou vícesložkové směsi, které se díky velkému množství obsahových látek vyznačují širokým terapeutickým spektrem, jsou šetrné k organismu zvířete a mají v porovnání se synteticky vyráběnými preparáty výrazně menší množství vedlejších účinků.

Přesto, že fytoterapie ve veterinární praxi je stará jako chov domácích zvířat sám a již dnes je mnoha majiteli zvířat a veterinárními lékaři hojně užívána v péči o zdraví zvířete, nachází se vědecky fundovaná, speciálně orientovaná veterinární fytoterapie stále ve stádiu vývoje. Z těchto důvodů je nutné využít rozsáhlých humánně medicínských studií z oblasti léčivých rostlin v adaptaci pro veterinární fytoterapii.

Přípravky řady Phytovet ve svém složení používají léčivé rostliny, jejichž příznivé účinky na jednotlivé druhy onemocnění jsou dlouhodobě známy nejenom z tradičního lidového léčitelství, ale jejichž účinnost a obsahové látky jsou vědecky prozkoumány a prokázány.

Zjevně bezpečnější přístup léčby pomocí bylinek také odpovídá zájmu o ekologii a přirozené léčebné prostředky, který roste po celém světě. Použití fytoterapie při veterinární praxi nabízí rozšíření terapeutických prostředků a v kombinaci s ostatními terapeutickými přístupy zajišťuje bezpečnou léčbu při ohleduplném zacházení se zvířaty a životním prostředím.


Použity materiály společnosti Wild Herbs

Více informací o zklidňující bylinné směsi pro koně - Phytovet Stay Cool

Žádné komentáře:

Okomentovat